İstanbul'da Gezdigim Sergiler Şubat'17 / Visited Exibitions in İstanbul / Feb'17

00:25


Art Sümer Gallery / Karaköy

Çok şanslıydım ki kaldığım yerin çok yakınındaydı Art Sümer. Ve en sevdiğim ressamlardan biri olan Onur Gülfidan'ın Kozmik Masal isimli sergisi vardı. Onur Gülfidan'ın çalışmalarını çok sevdiğim bu gezdiğim sergiler içinde favorimdi. Bu sergiyi 04.03.2017 tarihine kadar gidip gezebilirsiniz. 

I was very lucky to have Art Sümer Gallery very close to place where I stayed. There is an exhibition of my very favorite artist Onur Gülfidan. It's name is "Cosmic Tale". It was my favorite of all exh,bitions that I've visited. You can visit "Cosmic Tale" until 04.06.2017. 


As a hugeee Alice fan I've fell in love with this piece. 








İstanbul Modern 


İstanbul Modern'de gittiğimde Roger Ballen Retrospektif , Tepta Aydınlatma 25.yıl sergisi : Gündüz, Işık, Gece , Sanatçı ve Zamanı , Yönetmenlerle Buluşma 4 : Onur Ünlü ve Liman sergileri vardı. Sanatçı ve Zamanı ve Roger Ballen'in Retrospektif sergilerini çok beğendim, özellikle Roger Ballen'ın fotoğrafları çok etkileyici ve kendine hastı.

When I was visiting İstanbul Modern there were lots of exbitions such as ; Roger Ballen Retrospective, Tepta Lighting 25th Anniversary exhibition : DAY, LIGHT, NIGHT , Redezvous with Directors 4 : Onur Ünlü , Harbor, Artists in Their Time. 

I love Artist in Their Time and Roger Ballen's Retrospective the most. Roger Ballen's photographs were very unique and impressive.


Sanatçı ve Zamanı ;
Artist in Their Times ;











Roger Ballen : Retrospektif / Retrospective






Yönetmenlerle Buluşma  4 : Onur Ünlü 






PG Art Gallery / Çukurcuma

Çukurcuma'dan çıkmadığım için buraya uğramamız kaçınılmazdı. Şu an da benim çok beğendiğim Yonca Karakaş'ın Şeylerin Anatomisi 'ni 27 Şubat'a kadar görebilirsiniz. 

I always in Çukurcuma so I can't miss this exhibition. You can see Yonca Karakaş's Anatomy of Things exhibition which is one of faves until 25 Feb 2017 at PG Art Gallery.




Art On İstanbul

Art On İstanbul, Şişhane metro çıkışında çok şirin bir galeri. 18 Şubat'a kadar Olcay Kuş'un Yokuş Yukarı sergisi görülebilir. 
Art On Istanbul is a lovely gallery which is located near to Şişhane Metro Station. You can visit Olcay Kuş's Going Uphill exhibiton until 18 Feb 2017. 





Anna Laudel Contemporary




Anna Laudel Contemporary gerçekten çok çok güzel bir galeri. Gittiğimizde galeride bizi karşılayan kişi de bir o kadar ilgili ve güleryüzlüydü. Ne Zaman Oyun Oynamayı Bıraktık? sergisi için aman galeri kapanır mı diye akşam koşarak gittik. Malesef serginin çok büyük bir bölümü erken toplanmak zorunda kalmıştı ve çoğu istediğimiz şeyi göremedik ne yazık ki. Bu arada Ne Zaman Oyun Oynamayı Bıraktık? sergisi Berlin Bernheimer Contemporary'den sanatçıların işlerinden oluşuyor.


To be honest, Anna Laudel Contemporary Gallery was really beautiful. The lady who met us when we went there was also friendly and helpful. We went there for seeing When Did We Stop Playing? exhibition. Sadly most parts of exhibition were undisplayed and we couldn't see what we wanted to see. By the way When Did We Stop Playing is consisted of artworks from Berlin Bernheimer Contemporary artists.






                                                                   Sebastian Klug

You Might Also Like

0 yorum

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe